1. Home
  2. O nama
  3. SIA podaci

SIA podaci

Izjava o SIA vlasništvu.

Davatelj licence

Pravni naziv: SIA Social Impact Award non-profit GmbH
Managing directors: Jonas Dinger & Ana Janošev
Pravni naziv: SIA Social Impact Award non-profit GmbH
Direktori: Jonas Dinger i Ana Janošev
Namjena društva: isključivo dobrotvorne svrhe, posebice promicanje općeg dobra u području obrazovanja, promicanje socijalne integracije i jednakih mogućnosti
Broj trgovačkog registra: FN 485253h
Trgovački registarski sud: Trgovački sud u Beču
Adresa sjedišta: Lindengasse 56/18-19, 1070 Beč

Kontakt informacije:
Telefon: +43 1 5227143
Email: info@socialimpactaward.net
Website: https://socialimpactaward.net

Posjednik licence

Pravni naziv: Fondacija Mozaik
Direktor: Zoran Puljić
Broj privrednog registra: 4200262940008
Privredni registarski sud: Sarajevo
Adresa sjedišta: – Splitska 14

Kontakt informacije

Telefon: 033 266-480
Email: info@mozaik.ba
Web stranica: www.mozaik.ba

Odgovornost za sadržaj

Kao pružalac usluga, odgovorni smo za sopstveni sadržaj na ovim stranicama u skladu sa opštim zakonodavstvom. Međutim, kao pružalac usluga, nismo u obavezi da pratimo prenijete ili pohranjene informacije trećih strana niti da istražujemo okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti.

Obaveze uklanjanja ili blokiranja korištenja informacija prema općim zakonima ostaju nepromijenjene. Međutim, odgovornost u tom pogledu je moguća samo od trenutka kada je poznato saznanje o konkretnom kršenju zakona. Čim saznamo za bilo kakvo kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

Odgovornost za linkove

Naša ponuda sadrži linkove ka vanjskim web stranicama trećih strana, na čiji sadržaj nemamo utjecaj. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ovaj vanjski sadržaj. Odgovarajući provajder ili operater stranica je uvijek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice su provjerene na moguće kršenje zakona u vrijeme povezivanja. Ilegalni sadržaj nije bio prepoznatljiv u trenutku povezivanja.

Međutim, stalna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju. Čim saznamo za kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti takve linkove.

Copyright

Sadržaj i radovi na ovim stranicama kreirani od strane operatera stranice podliježu – zakonu o autorskim pravima. Umnožavanje, uređivanje, distribucija i bilo koja vrsta eksploatacije izvan granica autorskih prava zahtijeva pismenu saglasnost dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanja i kopije na ovoj stranici su dozvoljeni samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Ukoliko sadržaj na ovoj stranici nije kreirao operater, poštuju se autorska prava trećih lica. Posebno su sadržaji trećih lica označeni kao takvi. Ukoliko ipak saznate za kršenje autorskih prava, molimo da nas o tome obavijestite. Čim saznamo za kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.