1. Home
 2. Program

Postani društveni poduzetnik

Naš program pomaže mladima da otkriju područje društvenog poduzetništva i učine prve korake prema izgradnji društvenog poduzeća. Od 2009. potiče mlade društvene poduzetnice i poduzetnike u više od 25 zemalja.

 • Artboard 5
  Učešće u sesijama
  59100+ Polaznici radionica i događaja od osnivanja SIA-e 2009. godine
 • Inkubacijske aplikacije
  5139 Prijave u naše lokalne inkubacijske programe od osnivanja SIA 2009. godine

O discovery fazi

Naša događanja i radionice služe kao otvoreni prostori za povezivanje s istomišljenicima, za otkrivanje kako stvoriti društveni pothvat ili izgraditi smislenu karijeru s utjecajem te stvaranje ideje za projekt. Povratne informacije pružamo i onima koji već grade društveni pothvat te im pomažemo u pripremi njihove prijave na našu inkubaciju. Sve besplatno.

Detaljnije

O prijavama

Prijavite se u našu inkubaciju i podignite svoju ideju na viši nivo. Saželi smo sve najvažnije informacije koje su vam potrebne za pripremu uspješne prijave.

Detaljnije

O fazi inkubacije

Učinite svoje prve korake kao društveni preduzetnik u našoj inkubaciji. Putovanje će vam dati sve resurse koji su vam potrebni da svoju ideju pretvorite u uspješan poduhvat.

Details

O nagradama

Najperspektivniji poduhvati osvajaju nagradu. Naša međunarodno priznata nagrada pružit će vam izloženost poduhvatu, mogućnosti za partnerstvo i financiranje prije pokretanja.

Details

 • Globalni utjecaj
  1163 Ukupan broj timova koji su prošli kroz SIA program inkubacije
 • Pre-seed finansijska podrška
  93000+ Ukupan iznos nagrade dodijeljen učesnicima inkubacije

Alumni zajednica

Postani dio naše alumni zajednice. Imamo brojne lokalne i međunarodne prilike za povezivanje s našim bivšim sudionicima i prilikama za nadahnuće njihovim idejama.

Detaljnije

Zašto postojimo

Učinkovit rad zahtijeva snažno „zašto“. Integriramo našu viziju i teoriju promjene u sve što radimo.

Detaljnije