Navigation

Dženan Klapuh

Dženan Klapuh je freelance UX/UI dizajner sa skoro 10 godina iskustva kojem nije mrsko kodirati. Zagovornik i promotor freelance/remote working kulture. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo provlači se i mentorski angažman, kroz koji daje svoj doprinos mladim ljudima.

Semir Šakanović

Bh. startup HaBEEtat je dobitnik brojnih nagrada za inovaciju, kako u zemlji tako i u svijetu, a njegov suosnivač i direktor Semir je jedan od naših mentora! Semir je Front- End Developer i njegovo dugogodišnje iskustvo u pokretanju i vođenju startapa sigurno će pomoći našim finalistima!

Dragana Grbić - Hasibović

Dragana posjeduje veliko iskustvo u građanskom aktivizmu, civilnom društvu, projekt menadžmentu, komunikaciji i odnosima s javnošću. Smatra da bi svijet bio mnogo bolje mjesto kada bismo svi nesebično izdvojili barem 1% svog vremena za druge, kojima je to potrebno.


Vanja Spaho

Od prodaje, komunikacija pa sve do razvijanja strategija - Vanja može sve! Vanjini glavni interesi i dalje su modernizacija poslovnih procesa i definiranje razvojnih strategija, a u svom radnom danu odlučila je ubaciti i mentorstvo jednog od naših timova. Vanja je jedan od partnera u regionalnoj full-service komunikacijskoj agenciji Propulsion, koja je svoj rad usmerila ka razvijanju CSR kampanja.

Aida Soko

Preko dvadeset godina iskustva rada u razvoju i vođenju različitih razvojih organizacija i agencija, Aida je odlučila prenijeti našim timovima. Svoje mentorsko iskustvo prenosila je i ranije kroz različite prgrame i projekte, a trenutno je direktorica SEEBA-e, agencije za kreiranje održivih rješenja na osnovu konkretnog plana, poslovnog savjetovanja i osiguravanja resursa.

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close