1. Home
 2. Partneri
 3. Financijska partnerstva

Financijska partnerstva

Nastojimo da izgradimo duboku saradnju sa finansijskim partnerima iz javnog, privatnog i pluralnog sektora. Naši finansijeri su ključni dio ispunjavanja naše misije i kao rezultat dobivaju pristup jedinstvenim prilikama.

Social Impact Award je jedna od najvećih zajednica ranih faza društvenih inovatora na svijetu i neovisna globalna organizacija postavljena kao društveni poduhvat sa statusom nevladine organizacije. Suradjujemo s širokim spektrom dionika kao što su fondacije, javne institucije i korporacije koje dijele našu viziju svijeta u kojem mladi ljudi ostvaruju svoj potencijal kao agenti promjene.

Vrste partnerstva

Sve naše partnerske saradnje kreiraju se na osnovu zajedničkih interesa i misije, kao i na osnovu odnosa poverenja i transparentnosti. Radimo sa dva tipa modela partnerske saradnje:

 • Jednokratne saradnje: finansirate određenu uslugu jednom bez zajedničkog kreiranja ili podrške implementaciji usluge ili njenih zainteresovanih strana.
 • Dugoročne saradnje: imate jaku želju za zajedničkim kreiranjem određene usluge na osnovu vaših ciljeva. Da biste to postigli, uključujete svoju mrežu i stručnost pre, tokom i nakon implementacije usluge. Želite postati deo našeg dugoročnog puta kako biste omogućili i procenili uticaj saradnje.

Vrednost partnerstva sa nama zavisi od toga kakav ste akter i gde je usmerena vaša fokus. Možemo kreirati partnerske saradnje sa nekoliko vrednosnih predloga u svim našim četiri oblasti uticaja:

 • Svijest: Uključite se u našu zajednicu i pokažite svoj brend kao stvarno motivisan i aktivan u rešavanju najhitnijih problema našeg vremena.
 • Obrazovanje: Opremite trenutne visokopotencijalne pojedince budućim veštinama koje su potrebne ne samo u izgradnji uspešnih društvenih preduzeća, već su ključne i za dalju inovaciju u svim sektorima društva.
 • Podrška: Sa nama zajedno pretvorite najinovativnije ideje u uspešna društvena preduzeća sa dokazanim sistemskim i dugotrajnim uticajem.
 • Zajednica: Izgradite podržavajuće ekosisteme za društvene preduzetnike širom sveta unoseći svoju specifičnu ekspertizu i strast u našu mrežu posredničkih organizacija, inovacija u ranoj fazi i uspešnih alumni preduzeća.

Naši partneri

Podaci o uticaju

 • Globalna zajednica
  30000+ Društveni inovatori koji su izgradili svoje poduhvate uz pomoć SIA od pokretanja inkubacije 2015. godine.
 • Izgradnja ekosistema
  1000+ Organizacije koje su širom svijeta partneri SIA
 • Međunarodni doseg
  18 Zemlje u kojima je održano prošlogodišnje izdanje SIA

Naš uticaj

Od 2009. godine, SIA je utjecala na hiljade mladih agenata promjena u više od 25 zemalja.

Saznaj više

Javite se

Svaka priča o uspjehu počinje razgovorom. Kontaktirajte nas da saznate više o našem radu i mogućnostima za saradnju.