Navigation

Kick Off

Kick off je jedinstvena prilika za upoznavanje sa samim konceptom Nagrade za društvene promjene i društvenim biznisom. Na njemu će svi zainteresovani imati priliku da saznaju nešto više o samom programu i njegovom procesu, kao i da se upoznaju sa primjerima uspješnih društvenih biznisa.

Ove godine Kick Off događaj će se održati u 3 grada: Sarajevu, Mostaru i Tuzli.


Radionice


Fabrika ideja (Idea Generation)

Na ovoj radionici učesnici se upoznaju sa društvenim biznisom i ulaze u njegovu suštinu i terminologiju. Nakon toga prolaze kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog biznisa.

Business Modeling

Učesnici se, tokom prvog dijela Business Modeling radionice, upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primjeniti u društvenom biznisu. U drugom djelu radionice učesnici imaju priliku da primjene naučeno tako što popunjavaju Canvas biznis model.

Business Planning

Na radionici Business Planning se razvija konkretan biznis plan nakon što se učesnici upoznaju sa teoretskim okvirima biznis planiranja.

Meet the Jury

Učesnici će na ovoj radionici imati priliku da upoznaju društvene preduzetnike i članove žirija, koji će davati stručno mišljenje o idejama pristiglim na konkurs.


Više informacija uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almost there

You need to register in order to submit your bulletin & vote.

× close