1. Home
  2. Naše priče
  3. Nižemo uspjehe!

Nižemo uspjehe!

Slavimo uspješnu 2016. godinu! Od lansiranja Nagrade za društvene promjene (SIA) za 2016. godinu u Bosni i Hercegovini, pa do proglašenja pobjednika i najboljih društvenih biznisa, možemo se pohvaliti nizom […]

Slavimo uspješnu 2016. godinu! Od lansiranja Nagrade za društvene promjene (SIA) za 2016. godinu u Bosni i Hercegovini, pa do proglašenja pobjednika i najboljih društvenih biznisa, možemo se pohvaliti nizom aktivnosti koje smo uspjeli realizovati, zajedno sa prvim pobjednicima.

Social Impact Award Summit u Beču

Krajem oktobra, naši finalisti su u Beču imali priliku da sa pobjednicima iz svih SIA zemalja prisustvuju na Social Impact Award Summit-u. Puno su učili i naporno radili, ali i neopisivo zabavljali.

01

Fotogalerija je online!

PRaćka

Nakon SIA Summit 2016, naši pobjednici su se zaputili na treću, po redu, konferenciju o primjeni PR-a u civilnom društvu PRaćka, koja je održana u Beogradu. Naši pobjednici imali su priliku da na ovogodišnoj konferenciji, koja je u fokus ove godine stavila PRipovedanje, nauče puno toga od PR eksperata i ekspertica u organizacijama civilnog društva.

Bisnode Bridge konferencija

Nismo propustili priliku da se predstavimo na Bisnode Bridge konferenciji koja promoviše bosanskohercegovačke kompanije sa statusom bonitetnog poslovanja. Pričali smo o protekloj SIA godini, ali i o našim planovima za SIA 2017!

02

Stay tuned! #SIA2017