1. Home
 2. Alumni zajednica

Pridruži se našoj zajednici

Postani dio naše alumni zajednice. Imamo brojne lokalne i međunarodne prilike za povezivanje s našim bivšim sudionicima i prilikama za nadahnuće njihovim idejama.

Naša lokalna alumni zajednica sastoji se od SIA alumnija iz različitih generacija koji zajedničkim ciljem rješavanja najvažnijih globalnih problema kroz svoje poduzetničke projekte. Zajednica pruža alumnijima otvoreni prostor za međusobnu podršku u njihovom putovanju, te ekskluzivni pristup mogućnostima za osobni rast i razvoj njihovih poduzetničkih poduhvata. Također, zajednica potiče razvoj lokalnog ekosustava utjecaja preuzimajući aktivnu ulogu u trenutnom programu SIA i inspirirajući više mladih ljudi da započnu svoj poduzetnički projekt.

 • Ekskluzivne prilike

  Pristupite našoj lokalnoj mreži programa, finansijera i mentora kako biste dalje razvijali sebe i svoj poduhvat.

 • Lokalna mreža kontakata

  Povežite se sa kolegama iz svoje zemlje kako biste učili od njih i sa njima.

 • Kreiranje uzora

  Uključite se u program SIA i podijelite svoju priču s mladima kako biste podržali razvoj novih društvenih preduzetnika.

Alumni iskustva

 • SIA Alumnisti iz drugih zemalja koji su bili unutar komiteta evropske akademije za neurologiju su mi pomogli da moju ideju sada koristi preko 35000 korisnika.

  Winner Faruk Gutić CALVARIA

Pridruži se našoj zajednici!

Naši bivši sudionici čine najveću zajednicu društvenih poduzetnica i poduzetnika na svijetu i imaju pristup širokom rasponu ekskluzivnih mogućnosti.

  Poduhvati naših Alumnija

  Inspirišite se našim bivšim sudionicima i njihovim pothvatima. Naši bivši sudionici čine jednu od najvećih zajednica društvenih poduzetnica i poduzetnika u svijetu.

  Detaljnije

  Međunarodna Alumni zajednica

  Naša međunarodna alumni zajednica sastoji se od SIA alumnija iz više generacija koji dijele zajednički cilj rješavanja najurgentnijih problema svijeta putem svojih poduhvata. Zajednica pruža alumnijima otvoreni prostor za podršku jedni drugima i ekskluzivni pristup mogućnostima za njihov osobni razvoj i razvoj njihovog poduhvata.

  Impact Data

  • Globalni utjecaj
   1163 Ukupan broj timova koji su prošli kroz SIA program inkubacije
  • Pre-seed finansijska podrška
   93000+ Ukupan iznos nagrade dodijeljen učesnicima inkubacije
  • Impakt orijentisana karijera
   78,9% Procenat alumnija koji ne rade na svom SIA projektu, a sada rade na pozicijama orijentisanim na uticaj

  Pridruži se našoj međunarodnoj zajednici!

  Naši bivši sudionici čine najveću zajednicu društvenih poduzetnica i poduzetnika na svijetu i imaju pristup širokom rasponu ekskluzivnih mogućnosti.

  Saznaj više