Korak 1

Pogledaj klipove i dodaj svoja 3
favorita u Izvještaj o glasanju!

Moraš popuniti sva 3 polja da bi prešao/la na sljedeći korak!

Korak 2

Registruj se preko svog naloga
na društvenim mrežama

Moraš da se registruješ kako bi podnio/podnijela Izvještaj o glasanju! Možeš glasati samo jednom!

Korak 3

Podijeli svoj izbor sa prijateljima
ili pošalji poruku svojim favoritima

Tvoji glasovi su sada zabilježeni! Ako želiš, možeš to podijeliti sa prijateljima ili poslati poruku projektnom timu.

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Agroveritas

  Marko, Aleksandar I Pavle žele spriječiti ekonomsku nejednakost i eksploataciju prirodnih dobara.  Njihova aplikacija će olakšati rad poljoprivrednicima i smanjiti ekonomsku nejednakost.  Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Balon Sportska Sala

  Haris, Armin, Mirza i Adnan žele svim građanima Bihaća omogućiti bolje uslove za rad i napredovanje u okviru sporta i sportskih aktivnosti. Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost.

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Bilans Znanja – Finansijska Pismenost

  Lana Pepić želi doprinijeti povećanju stope finansijske pismenosti, finansijske inkluzije i ekonomske jednakosti u BiH.  Sve što te zanima iz oblasti finansija, pronađeš na njihovoj web stranici. Ukoliko dijeliš Lanino mišljenje, pomozi joj da osvoji Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvori u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: D-App

  Amina, Sejo, Kenan i Muamer žele implementacijom svoje ideje doprinijeti smanjenju broja oboljelih od mentalnih bolesti, smanjenju stigmatizacije i u konačnici smanjenje broja suicida.  Ideja je da stručnu osobu povežu sa oboljelim ili potencijalno oboljelim putem aplikacije, potpuno besplatno! Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Dostava Gari

  Nemanja Ivanović svojim sugrađanima želi omogućiti naručivanje životnih potrebština I lijekova putem online aplikacije I namjenskog broja telefona.  Ukoliko ti zvuči zanimljivo da ti neko sve donese do vrata,  pomozi Nemanji da osvoji Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvori u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Ja, online

  Dženita, Jasmin i Danilo žele doprinijeti bezbijednom i efikasnom bitisanju online.  Nude savjetovanje privatnim i fizičkim licima u procesu tranzicije sa tradicionalnog na online poslovanje, te se direktno suprotstavljaju nepozitmu i korupciji u BiH.  Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Kupi Više da BiH Diše

  Lamija Džaferović i Mustafa Hasanović žele našu domovinu ekonomski podržati I osnažiti, tako što će promovirati domaće proizvođače. Ideja je jednostavna, kupovinom domaćih proizvoda, skupljaš bodove i ostvaruješ popuste.  Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost.   

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Otpada Bez – Zero Waste

  Nikolina Bašić i njen tim nas žele spasiti od zagađenja, otpada i plastike.  Žele napraviti edukativnu web stranicu kojom će promovisati Zero Waste način života.  Ukoliko dijeliš njihovo mišljenje, pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost. 

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Peletirane kuglice od ovčije vune

  Mahir Ibreljić želi iskoristiti vunu koja najčešće završi na smetlištu te je pretvoriti u proizvod koji se koristi kao gnojivo i zaštita za biljke. Pomozi Mahiru da osvoji Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvori u stvarnost.  

  Youtube

  More details

 • SIA Bosnia and Herzegovina 2020 Finalist: Skamt

  Selma, Kanita, Ajla, Merjem i Tea, žele doprinijeti kvalitetnijem obrazovanju, zdravlju i blagostanju i kvalitetnom korištenju slobodnog vremena. Pomozi im da osvoje Social Impact Award 2020. i svoju ideju pretvore u stvarnost.

  Youtube

  More details